Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MIT TEHETÜNK MOST?

Akik nem YHWH akarata szerint élnek, azok Sátán akarata, irányítása alatt élnek. E világ fejedelme ő és célja, hogy az emberek Elohim ellen lázadjanak és örökre elvesszenek. Mert cselekedeteik szerint lesz megítélve mindenki.

Mit kell cselekednünk, hogy ne vesszünk el?

Hinni kell az Teremtő Szavában, amit megtalálunk a Bibliában. Mózes 5 könyve arról szól, hogy mit vár el Elohim az embertől. Ez röviden megtalálható a "Tízparancsolatban". 

Valószínű mindannyian vétkeztünk ellene. Ez be  kell ismernünk az Atyának és bocsánatot kell kérnünk. Fia, Yahusha áldozata elégséges ezeknek a bocsánatára. De nem elég megvallani és bocsánatot kérni, ezután tiszta lappal új életet kell kezdeni, bűnök nélkül.

A Tóra, Mózes 5 könyve tartalmazza mindazt az instrukciót, amit az Atya elvár tőlünk. Sőt, elküldte a Lelkét, hogy vezessen, támogasson, erőt adjon az Új élethez! https://www.biblegateway.com/passage/?search=1%20M%C3%B3zes+1&version=KAR

Ezékiel könyve 36,24-28
„És fölveszlek titeket a pogányok közül, s egybegyűjtelek titeket minden tartományból, és beviszlek titeket a ti földetekre. És hintek reátok tiszta vizet, hogy megtisztuljatok, minden tisztátalanságtoktól és minden bálványaitoktól megtisztítlak titeket. És adok néktek új szívet, és új lelket adok belétek, és elveszem a kőszívet testetekből, és adok néktek hússzívet. És az én lelkemet adom belétek, és azt cselekszem, hogy az én parancsolatimban járjatok és az én törvényeimet megőrizzétek és betöltsétek. És laktok azon a földön, melyet adtam atyáitoknak, és lesztek nékem népem s én leszek néktek Istenetek.”
 

Mit jelent az üdvösség?

 

Antikrisztus Luk. 9:1-9 alapján

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Molnár Mária

36-70-360-5060

marika.jezussal@gmail.comArchívum

Naptár
<< Március / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 30056
30 nap: 491
24 óra: 12