Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hamis Krisztusok és hamis próféták

cd.jpg  És sok hamis  próféta támad, a kik sokakat elhitetnek. És mivelhogy a gonoszság megsokasodik, a szeretet sokakban meghidegül. De a ki mindvégig állhatatos marad, az üdvözül.

Mûködik ugyan már a törvényszegés titkos [bűne:] csakhogy annak, a ki [azt] még most visszatartja, félre kell az útból tolatnia. És akkor fog megjelenni a törvénytaposó, a kit megemészt az Úr az õ szájának lehelletével, és megsemmisít az õ megjelenésének feltûnésével; kinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival, És a gonoszságnak minden csalárdságával azok között, a kik elvesznek; mivelhogy nem fogadták be az igazságnak szeretetét az õ idvességökre. És azért bocsátja reájok Isten a tévelygés erejét, hogy higyjenek a hazugságnak; Hogy kárhoztattassanak mindazok, akik nem hittek az igazságnak, hanem gyönyörködtek az igazságtalanságban.

A Biblia hitelességéről meggyőződhetünk a beteljesült próféciák nyomán. - Jel 1.3. Boldog, aki olvassa és aki hallgatja ezeket a prófétai szavakat, és meg is tartja, ami bennük meg van írva, mert az idő közel van.
Jel.3:10 Mivel megtartottad állhatatosságra intő beszédemet, én is megtartalak téged a kísértés órájában, amely el fog jönni az egész világra, hogy megkísértse azokat, akik a földön laknak.

 Igen biztos nálunk a prófétai beszéd. Előadások - Előadók:

  1. "Egy prófétai szó sem támad saját magyarázatból" - Oláh László
  2. Beteljesedett történelmi próféciák - Holló Péter
  3. Az "Úr szolgája" jövendölések - Dr. Vankó Zsuzsa
  4. Jézus tanítása az emberi történelemről - Soós Attila
  5. Jeruzsálem megjövendölt pusztulása - Kulcsár Attila
  6. "HAmis Krisztusok és hamis próféták" - Oláh László
  7. "Micsoda jele lesz a Te eljövetelednek...?" - Dr. Reisinger János
  8. "Ama napok nyomorúságai után" - Cserbik János
  9. "Amikor majd meglesz higgyetek" - Prancz Zoltán
  10. A Messiás szenvedésének célja életünkben - Horváth Gábor

A Cd megrendelhető: http://kerakmedia.hu/index.php?route=product/product&path=61&product_id=241

Oláh László: Hamis Krisztusok és hamis próféták:

Mi az ökumenizmus? Lényege a különféle keresztény felekezetek, egymás hitnézetei különbségeinek ellenére tanúsított tolerancia, a felekezeti különbségek helyett a közös pontok, alapvető hitnézeti egyezőségek hangsúlyozása. Közösség vállalás, az együttműködés keresése. Majd az egységes világ-vallás létrehozása.

Vigyázzatok, hogy meg ne tévesszenek titeket! Mert sokan jönnek majd az én nevemben, és azt mondják: Én vagyok! – meg azt: Eljött az idő! De ti ne kövessétek őket! Luk.22:8.

Sípos Ete Zoltán - Ki akarja az ökumenét?  

Mi az ökumenizmus? (ifj. Verebi László)  

1. Az igazság prularizmusát vallják. 2. Alappillére: Jézus Krisztus az Úr, Isten egy Szentháromság. 3 Elítéli a más vallásúak áttérítését. 4. Az egyházak egyesítésével valósul meg az a szellemi egység, amiről Jézus beszélt. 5. Jövő képe: Béke és biztonság itt a földön, emberi összefogással. 6. Aktív részvétel a társadalmi, politikai megmozdulásokban, a világi hatalommal összefogva a világbékét létrehozni.

*
Hogyan vitte bele Fekete János 30 éve az országot az IMF-be? http://hir6.hu/cikk/73627/hogyan_vitte_bele_fekete_janos_30_eve_az_orszagot_az_imfbe

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Direct spread rigidity, life-expectancy restriction.

(umuaijutokiw, 2019.05.17 03:55)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Without Dr Prescription <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone</a> tff.epbp.esemenyek-biblia-tukreben.eoldal.hu.jqn.zc http://mewkid.net/buy-prednisone/

Physical reposition unconsciously operations spaces.

(ahewimah, 2019.02.28 16:51)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

 

 

Profilkép


Elérhetőség

Molnár Mária

36-70-360-5060

marika.jezussal@gmail.comArchívum

Naptár
<< Május / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 22620
30 nap: 780
24 óra: 31